Novi Renault Koleos (nič več grdi raček)

Novosti

Se še spomnite Renaultovega Koleosa iz leta 2008? Marsikdo je takrat rekel, da gre za grdega račka v Renaultovi floti. Danes s spremembo oblikovalske vizije Renault temu modelu napoveduje svetlejšo prihodnost saj je pomemben člen Renaultove ofenzive z novimi izdelki, ki bodo v letu 2016 dosegli rekordno številko deset novih vozil na vseh trgih sveta. Novi […]

Se še spomnite Renaultovega Koleosa iz leta 2008? Marsikdo je takrat rekel, da gre za grdega račka v Renaultovi floti. Danes s spremembo oblikovalske vizije Renault temu modelu napoveduje svetlejšo prihodnost saj je pomemben člen Renaultove ofenzive z novimi izdelki, ki bodo v letu 2016 dosegli rekordno številko deset novih vozil na vseh trgih sveta.

Novi Koleos je zasnovan in oblikovan za ves svet in za velike mednarodne ambicije, še posebno na Kitajskem, kjer je Renault v začetku letošnjega leta odprl tovarno v mestu Wuhan. Kot lahko razberemo iz prvih fotografij gre za nadaljevanje novih oblikovalskih potez, ki jih lahko vidimo pri novem Meganu, Scienicu in modelu Espace.

Predsednik in generalni direktor Renaulta Carlos Ghosn bo novi Koleos razkril 25. aprila 2016 na mednarodni avtomobilski razstavi v Pekingu.

Kot kaže je novi Koleos zlitje čvrste oblike športnega terenca z zmogljivostmi in prefinjenostjo, ki se jih pričakuje od velike limuzine.

Več o tem vozilu sledi v prihodnjih dneh.