Kasko zavarovanje prek spleta

Aktualno

Tudi vi vse več nakupov opravite kar prek spleta? Na ta način lahko prihranite precej časa in energije. Pa ste vedeli, da lahko po spletu kupite tudi zavarovanje? Pri Zavarovalnici Triglav lahko le z nekaj kliki po spletu med drugim sklenete zavarovanje avtomobilskega kaska.

Na portalu Vse bo v redu so zbrali nasvete, kako se lotiti spletnega sklepanja kasko zavarovanja in kaj za to potrebujete.

Klik do kasko zavarovanja

Predstavljajte si, da se v petek zvečer po napornem tednu vrnete domov, veseli, da je pred vami prost vikend. Potem pa se spomnite, da med tednom niste uspeli iti v poslovalnico zavarovalnice in da vam bo poteklo avtomobilsko zavarovanje. Kako lahko to uredite čim prej, ne da bi morali za to med vikendom obiskati eno od poslovalnic?

Če imate pri sebi računalnik ali pametni telefon, lahko situacijo rešite v nekaj minutah. Z le nekaj kliki lahko namreč zavarovanje sklenete ali podaljšate kar po spletu.

Zakaj skleniti zavarovanje na spletu?

Sklenitev zavarovanja na spletu je hitro in enostavno:

  1. Za sklenitev potrebujete le nekaj osnovnih podatkov.
  2. Vse ugodnosti in informacije so na voljo tudi na spletu.
  3. Sklepanje je hitro in enostavno, tudi na mobilnih napravah.
  4. Sklepanje je varno – dobro je poskrbljeno za varstvo podatkov in varno plačilo (prvo premijo plačate takoj, za preostale pa lahko med postopkom sklenitve odprete trajnik).
  5. Celotno poslovanje je (lahko) digitalno: vso dokumentacijo prejmete na svoj elektronski naslov. Do nje pa lahko dostopate tudi v digitalni poslovalnici i.triglav, kjer lahko z enim klikom pregledujete svoje police, plačane obroke ter preverjate zapadlost polic in jih tudi podaljšujete.

Koraki do sklenitve avtomobilskega zavarovanja

1. PRIPRAVITE OSNOVNE PODATKE

Če zavarovanje pri Zavarovalnici Triglav sklepate prvič, potrebujete:

  • registrsko številko vozila (ali številko njegove šasije),
  • davčno številko,
  • število prevoženih kilometrov,
  • številko stare police, če želite prenesti bonus,
  • kreditno/plačilno kartico.

Če zavarovanje le podaljšujete, potrebujete:

  • številko obstoječe zavarovalne police,
  • davčno številko,
  • število prevoženih kilometrov,
  • kreditno/plačilno kartico.

Kaj pa, če ima vaš avto veliko dodatne opreme, ki bi jo prav tako radi zavarovali? Kako lahko tudi to storite prek spleta in kako pri sklepanju izkoristite različne ugodnosti, preverite v nadaljevanju članka.