Na sovoznikovem sedežu Fabie S2000

Avtomobilizem, Slovenija, Šport

Ob zaključku nadvse uspešne sezone ekipe Target Motorsport, ki je z dirkalnikom Škoda Fabia S2000 in italijanskim voznikom Longhijem osvojila domače državno prvenstvo, so pripravili novinarsko konferencu na poligonu varne vožnje AMZS Vransko…

Ob zaključku nadvse uspešne sezone primorske ekipe Target Motorsport, ki je z dirkalnikom Škoda Fabia S2000 in italijanskim voznikom Longhijem osvojila domače državno reli prvenstvo, so skupaj z uvoznikom vozil Škoda pripravili novinarsko konferencu na poligonu varne vožnje AMZS Vransko.

 
591AC39A-1A6D-11E1-9488-1F8265B94067Slovenijo pa je hkrati za to posebno priložnost obiskal, poleg vodilnih v Škodinem motoršportnem oddelku, še letošnji prvak prvenstva SWRC, Juho Hanninen. Finec je lani osvojil prvenstvo IRC.
 
Spodaj si lahko pogledate vožnjo Aleksa Humarja in Juhe Hanninena ter ju med seboj primerjate. Snemali smo z dvema različnima tehničnima priboljškoma, HTC Nexusom One in ASUSom EEEPad Transformerjem. Presodite sami ali ti dve napravi slabo snemata zvok ali pa je v dirkalniku preprosto preglasno.
 
Aleks Humar
 

Juho Hanninen