Izkušnja: Fabia RS za vikend

Aktualno, Zanimivosti

Obljuba dela dolg. Kot smo obljubili na 5. MotorSport Show & Salonu v Ljubljani, da bomo enemu izmed obiskovalcev na našem razstavnem prostoru za vikend ponudili na test Škodo Fabio RS, smo to tudi izpolnili. Minuli konec tedna se je srečnež Andrej Strgar oglasil na sedežu podjetja Porsche Verovoškova kjer je prevzel ključe športno nastrojene Škode […]

Obljuba dela dolg.

Kot smo obljubili na 5. MotorSport Show & Salonu v Ljubljani, da bomo enemu izmed obiskovalcev na našem razstavnem prostoru za vikend ponudili na test Škodo Fabio RS, smo to tudi izpolnili. Minuli konec tedna se je srečnež Andrej Strgar oglasil na sedežu podjetja Porsche Verovoškova kjer je prevzel ključe športno nastrojene Škode Fabie RS.

andrej strgar skoda fabia 2013

Andrej v petek, 15. marca, ob prevzemu ključev.

Andrej je po vikendu z rumeno strupeno Čehinjo izjavil: “Imel sem res lep in pester vikend s Škodo Fabio RS. S takšnim avtomobilom ti cest nikoli ne zmanjka. Prvi občutki v avtomobilu so bili malo nesigurni, a ko se ujameš z avtomobilom in prilagodiš stil vožnje takoj vidiš, da je avto zlahka obvladljiv. Všeč mi je bila vožnja tako po ostrih ovinkih, kot po dolgih ravninah. V ovinkih je pokazala vso svojo moč in oprijemljivost na cesti, tako da sem se počutil kot na kakšni hitrostni preizkušnji. Po ravninah pa ji velika hitrost po naših cestah ne ravno pristaja. Ta avto ima tudi dva obraza. Prvi je tisti s katerim lahko vozimo športno vožnjo z veliko adrenalina, z drugim pa mirno in udobno vožnjo z malo porabe, kar me je tudi presenečalo pri tako eksplozivnem in močnem motorju. Vikend s takšnim avtomobilom bi lahko večkrat ponovil. Hvala vsem za tako lep vikend.”