Podelili bomo Škodo Fabio RS!

Aktualno, Avtomobilizem, Saloni, Slovenija, Šport

Prihodnji konec tedna bomo na 5. MotorSport Show & Salonu v Centru Stožice (Ljubljana) podelili ključ športne Škode Fabie RS za en vikend! Na kakšen način si bo lahko srečnež oziroma srečnica prislužil/a ključ ekstremno športne Fabie RS bomo predstavili na samem kraju dogodka. Torej vaša edina skrb trenutno je, da si rezervirate čas za […]

Prihodnji konec tedna bomo na 5. MotorSport Show & Salonu v Centru Stožice (Ljubljana) podelili ključ športne Škode Fabie RS za en vikend!

Fabia RS, ki so jo zagotovili pri Porsche Verovškova, že nestrpno čaka na vas!

Fabia RS, ki so jo zagotovili pri Porsche Verovškova, že nestrpno čaka na vas!

Na kakšen način si bo lahko srečnež oziroma srečnica prislužil/a ključ ekstremno športne Fabie RS bomo predstavili na samem kraju dogodka.

Torej vaša edina skrb trenutno je, da si rezervirate čas za prihodnjo soboto ali nedeljo (23. in 24. februar 2013) in se pojavite na našem razstavnem prostoru med 14. in 20. uro. Vstopnice so že dosegljive na spletni strani eventim.si oziroma vseh njihovih prodajnih mestih.

Pohitite, ker je število vstopnic dnevno omejeno na 3.700! V dvorani bodo namreč potekale adrenalinske dirke v motokrosu, supermotu, minimotu ter kartingu in z dirkalniki v stilu Race of Champions. S slednjimi dirkalniki pa se bodo lahko kot sovozniki zapeljali tudi obiskovalci!

Več o dogodku na spletni strani motorsport-salon.si.