Inovativna kampanja za novi Auris

Aktualno

Slovenski zastopnik za japonska vozila Toyota se je odločil, da se lahko o transparentnih lastnostih novega Aurisa  prepričate na testni vožnji, ki pa ni običajna, saj stranke odpeljejo od vašega doma. Med samo vožnjo stranka spremlja porabo vozila ter samo dogajanje v notranjosti in zunanjosti, prav tako pa obiskovalci spletne strani www.mojatoyota.si spremljajo v živo […]

Slovenski zastopnik za japonska vozila Toyota se je odločil, da se lahko o transparentnih lastnostih novega Aurisa  prepričate na testni vožnji, ki pa ni običajna, saj stranke odpeljejo od vašega doma.

toyota auris 2013Med samo vožnjo stranka spremlja porabo vozila ter samo dogajanje v notranjosti in zunanjosti, prav tako pa obiskovalci spletne strani www.mojatoyota.si spremljajo v živo gibanje testnih vozil, opazujejo dogajanje ter dodajajo svoje komentarje.

Izmed vseh testnih voznikov nove Toyote Auris bodo izžrebali srečneža, ki bo lahko eno leto užival v preizkušanju avtomobila. Enega tistih, ki se bodo do konca marca odločili za nakup, pa bodo nagradili z desetletnim rednim vzdrževanjem vozila Nova Toyota Auris Novi Auris, ki je bil predstavljen v začetku letošnjega leta.

Novi Auris je sicer opremljen s sistemom ABS z EBD, sistemom za pomoč pri zaviranju, sistemom za nadzor stabilnosti vozila (VSC) in funkcijo nakazovanja zaviranja v sili. Poleg tega je model opremljen z zračnimi blazinami SRS za voznika in sprednjega sopotnika, zračno blazino SRS za zaščito kolen, stranskimi zračnimi blazinami SRS in varnostno zaveso. Uporaba številnih različnih komponent za absorpcijo energije, vključno s podporo odbijača in spodnjim sprednjim delom vozila, ki pomaga zmanjšati energijo v primeru trka, je omogočila optimizacijo karakteristik prometne nesreče vozila in pešca, obenem pa je še vedno zagotovljena elegantna linija motornega pokrova vozila, ki je nižja kot pri konkurenčnih vozilih. Več o vozilu v članku Novo doma: Toyota Auris.