Odprt MINI DOMA – Okusi življenje

Aktualno, Zanimivosti

BMW Group Slovenija predstavlja projekt – MINI DOMA, ki novi model MINI Paceman in MINI življenjski slog povezuje s sodobno estetiko, aktivnim življenjskim slogom in mestnim utripom. Med 16. marcem in 5. aprilom 2013 je na Slovenski 9 v Ljubljani za javnost odprt prostor izbrane arhitekture, edinstvenega stila in neštetih ustvarjalnih idej. MINI DOMA je […]

BMW Group Slovenija predstavlja projekt – MINI DOMA, ki novi model MINI Paceman in MINI življenjski slog povezuje s sodobno estetiko, aktivnim življenjskim slogom in mestnim utripom.

Med 16. marcem in 5. aprilom 2013 je na Slovenski 9 v Ljubljani za javnost odprt prostor izbrane arhitekture, edinstvenega stila in neštetih ustvarjalnih idej.

mini doma stanovanje 2013MINI DOMA je življenjski prostor »urbanega trendsetterja«, ki pooseblja MINI življenjski slog. Narator projekta, Mark Paceman, je voznik novega MINI Pacemana, z izbranim estetskim okusom in širokim krogom prijateljev. Njegov dom je prizorišče kreativnih družabnih srečanj. K njemu se prijatelji vedno znova radi vračajo. Po navdih, po nasvet ali le na sproščen klepet. MINI DOMA predstavlja pester program za vse ljubitelje urbanega. Dnevno dogajanje bodo dopolnjevali ekskluzivni večerni dogodki, ki celostno zaokrožajo MINI filozofijo. MINI DOMA bo prostor, kjer novo vozilo MINI Paceman sreča modo, umetnost in gastronomijo.

Tako kot v tujih urbanih prestolnicah bo sobotni mestni utrip na novo zaživel z barvitim brunchem v dobri družbi in ob izbrani glasbeni spremljavi. Dogajanje bodo nadgradile prodajne razstave del slovenskih umetnikov.

Za zelo omejeno število brezplačnih vstopnic za ekskluzivne dogodke v MINI DOMA se bo možno potegovati preko spletne strani www.MINI-doma.si.

Projekt MINI DOMA vključuje kreativnost slovenskih ustvarjalcev in blagovnih znamk. Prvič v Sloveniji predstavitev novega modela avtomobila poteka skupaj s celovito izkušnjo blagovne znamke. Prvič je tudi uporabljen koncept naratorja zgodbe – lastnika MINI Pacemana.

Z vsem voznim vznemirjenjem vozila Sports Activity Coupé, s športnostjo in z eleganco v enaki meri, prav tako pa tudi z mestnim pridihom predstavlja ta novi član družine MINI združitev edinstvene oblike in funkcionalnosti.

MINI Paceman je prvi Sports Activity Coupé v segmentu manjših in kompaktnih premium vozil. Močne, dinamično razpotegnjene coupé linije in značilni gokart občutek MINI se združijo z ekskluzivnim ambientom raznovrstne notranjosti ter skupaj predstavijo MINI Paceman kot pionirja v urbanem okolju. Športna zmogljivost in raznovrstnost prav tako opredeljujeta vozne karakteristike MINI Paceman. Inovativni koncept vozila se usmerja na potrebe sodobnih ciljnih skupin, ki cenijo samozavesten videz pa tudi nalezljivo zabavo v vožnji. Od 16. marca bo vozilo na voljo pri pooblaščenih prodajalcih MINI v Sloveniji.

Vrata v MINI DOMA so med 16. marcem in 5. aprilom 2013 na široko odprta vsak delovnik med 10. in 18. uro ter ob ob sobotah med 10. in 13. uro v salonu Id:Doma na Slovenski 9 v Ljubljani.

Spletna stran projekta MINI DOMA s celotnim programom: www.MINI-doma.si

Twitter (»v živo« iz MINI DOMA) @MINIdoma

Facebook MINI Slovenija www.facebook.com/MINISlovenija