Testiranja

Avtomobilizem, Slovenija, Šport

Na dirkališču Mobikrog so se zbrali nekateri Lamkovi vozniki, kjer so preizkušali svoje avtomobile pred prvo dirko v sezoni. Zbrali so se Matjaž Pavšič z Renault Meganom, Andrej Skrbinšek s Peugeotom 206 ter Enes Draganovič…

Na dirkališču Mobikrog so se zbrali nekateri Lamkovi vozniki, kjer so preizkušali svoje avtomobile pred prvo dirko v sezoni. Zbrali so se Matjaž Pavšič z Renault Meganom, Andrej Skrbinšek s Peugeotom 206 ter Enes Draganovič z atraktivno Opel oziroma Vauxhall Vectro ST.

V soboto pa sta se po stezi podila dva pokalna Seicenta ter preizkuševala svoje meje. Pridružil se jima je tudi Gregor Slavec z Alfo Romeo 156, s katero bo vozil za barve AK Elektro Dekleva DeWALT na gorskih dirkah. Krožne dirke po besedah Slavca niso izključene. Žal je moral preizkušanje svojega avtomobila predčasno končati zaradi okvare diferenciala.


Na stezo se je dopoldne prvi podal Matjaž Pavšič z Renault Meganom. Težave je imel s črpalko za dovod goriva. Problem so avtomehaniki hitro odpravili. N
ajboljši čas je dosegel blizu dobre minute in šest sekund. Andrej Skrbinšek mu je sledil s Peugeotom 206 prostornine 1.600 cm3 ter postavljal tudi odlične čase okoli minute in šest sekund. Oba stampripravljala avtomobila za prihajajočo dirko, ki bo v Lučinah naslednji konec tedna. Zadnji je na stezo zapeljal Enes Draganovič s svojo Vectro ST, ki je bil še vidno izmučen od relija Lavantall, ki je potekal v sosednji Avstriji. Najboljše čase je postavil okoli minute in tri sekunde.

Več na avtoklub-lamko.si