Najnevarnejša Japonka

Aktualno, Novosti

Pri Toyoti so se po letošnjih odličnih rezultatih v formuli 1 odločili vključiti v tekmo kompaktnih športnikov. V Toyotinem motoršportnem oddelku so razvili najnevarnejšo izvedbo Corolle, ki so ji nadali ime Corolla T Sport Compressor….

Pri Toyoti so se po letošnjih odličnih rezultatih v formuli 1 odločili vključiti v tekmo kompaktnih športnikov. V Toyotinem motoršportnem oddelku so razvili najnevarnejšo izvedbo Corolle, ki so ji nadali ime Corolla T Sport Compressor. Najšportnejša Japonka bo konkurirala predstavnikom, kot so Opel Astra OPC, VW Golf GTI in Ford Focus.

Nedvomno bo pri najšportnejši Corolli najatraktivnejše podvozje, saj so ga razvili tehniki, ki pri Toyota Motorsportu skrbijo za program formule 1. Atraktiven bo tudi zunanji videz s športnejšimi odbijači, dvocevni zaključek izpušne cevi, spojler nad zadnjim oknom ter 17-palčna platišča s pnevmatikami Pirelli P-Zero dimenzij 215/45. Seveda je tudi notranjost prežeta s športnostjo, za kar poskrbijo športni volan, stopalke iz aluminija in športni sedeži.