Koncept: Hyundai RN30

Zanimivosti

BASF in Hyundai Motor sta se ponovno povezala, da predstavita impresivno zbirko čustev in tehnične vsebine: konceptni avto RN30 je bil ustvarjen z namenom, da vsakomur ponudi čisti užitek v vožnji na dirkaški stezi in predstavi zadnje inovativne avtomobilske rešitve, ki jih poganja BASF. Premierno je bil predstavljen na avtomobilskem salonu v Parizu 2016, predstavljen […]

BASF in Hyundai Motor sta se ponovno povezala, da predstavita impresivno zbirko čustev in tehnične vsebine: konceptni avto RN30 je bil ustvarjen z namenom, da vsakomur ponudi čisti užitek v vožnji na dirkaški stezi in predstavi zadnje inovativne avtomobilske rešitve, ki jih poganja BASF. Premierno je bil predstavljen na avtomobilskem salonu v Parizu 2016, predstavljen pa bo tudi na Sejmu K v Dusseldorfu, in sicer med 19. in 26. oktobrom.

RN30 združuje glavne rešitve iz kemijske industrije z namenskim aerodinamičnim dizajnom in specializirano visoko zmogljivo tehnologijo. BASF pomembno prispeva h konceptu s svojo lahko plastiko, z neskončnimi možnostmi in dizajnom ter s trajnimi in okolju prijaznimi materiali.

foto-1

»Kot največji kemijski dobavitelji v avtomobilski industriji smo zelo ponosni, da smo ključni del modela RN30«, pravi Raimar Jahn, predsednik Sektorja za plemenitenje materialov pri BASF. »Z našimi inovativnimi materiali in prilagojenimi tehničnimi storitvami podpiramo Hyundai Motor in razvijamo visoko zmogljiv avtomobil za danes in za jutri.«

https://www.youtube.com/watch?v=0GHxyf7b3WM

 


Sebastjan Mislej

Sebastjan se je pridužil ekipi Avto.Over.Net kot strokovnjak na področju naprednih tehnologij ter električnih pogonov. S futurističnim pogledom se ozira za vozili, ki že vozijo povsem avtonomno. Trenutno najbolj uživa v preganjanju z električnimi Smarti, Renaulti, BMWji ter Teslami.

Sorodne vsebine