Mitsubishi Outlander praznuje 15 let

Zgodovina

Mitsubishi Outlander, pomemben zaradi oblikovalskih smernic znamke Mitsubishi, s tremi uspešnimi generacijami in  kar 1.500.000 prodanimi vozili po celem svetu,  letos praznuje 15 let. Prva generacija je bila predstavljena kot koncept na detroitskem avtosalonu leta 2001, druga v letu 2005 in tretja, predstavljena kot tehnološki mejnik s prvim SUV plug in hibridom Outlander PHEV-om,  v […]

Mitsubishi Outlander, pomemben zaradi oblikovalskih smernic znamke Mitsubishi, s tremi uspešnimi generacijami in  kar 1.500.000 prodanimi vozili po celem svetu,  letos praznuje 15 let.

Prva generacija je bila predstavljena kot koncept na detroitskem avtosalonu leta 2001, druga v letu 2005 in tretja, predstavljena kot tehnološki mejnik s prvim SUV plug in hibridom Outlander PHEV-om,  v letu 2012.

Z novo, dinamično obliko Outlanderja je Mitsubishi Motors sprožili ofenzivo, kjer bo SUV imel centralno vlogo. Izbirali bomo lahko med različnimi načini pogona … klasičnim, priključnim hibridom ali pa  popolnoma električnim.  Outlander je gotovo ključni igralec v Mitsubishijevi prodajni paleti in je pomemben tako danes, kot jutri – s pedigrejem in dediščino japonske odličnosti.