ZRX1200R z večjim motorjem?

Aktualno

Iz Kawasakija prihaja še ena neuradna informacija. V modelnem letu 2005 naj bi ZRX1200R dobil pogonski agregat z večjo prostornino, verjetno okoli 1300 kubičnih centimetrov. Če gre verjeti govoricam, potem bosta sprememb med drugim najbrž…

Iz Kawasakija prihaja še ena neuradna informacija. V modelnem letu 2005 naj bi ZRX1200R dobil pogonski agregat z večjo prostornino, verjetno okoli 1300 kubičnih centimetrov.

Če gre verjeti govoricam, potem bosta sprememb med drugim najbrž deležna tudi oblika in okvir. Glavni vzrok za povečanje prostornine pa je najverjetneje, predvsem v Evropi, močna konkurenca japonskih motociklov s 1.300 kubičnimi centimetri.


Iztok Franko

Iztok Franko

Nekdanji urednik portala Avto.Over.Net deluje na področju avtomobilističnega novinarstva že vse od leta 2005. V svoji karieri je preizkusil že preko tisoč različnih avtomobilov. Najraje pa, kot pravi, sede v dirkalnike. V posebno čast si šteje, da je uspel dirkati proti asom svetovnega kova kot sta Fernando Alonso in Pedro De La Rosa... Trenutno živi in dela v Dubaju.