Nov Center Dvokoles v Ljubljani

Aktualno

Prejšnji teden je podjetje Trgoavto, od letos dalje tudi zastopnik za motocikle Moto Guzzi, na Celovški 111 v Ljubljani odprlo Center Dvokoles. Največji prodajni center tega tipa v Sloveniji obsega 400 kvadratnih metrov razstavnih površin,…

Prejšnji teden je podjetje Trgoavto, od letos dalje tudi zastopnik za motocikle Moto Guzzi, na Celovški 111 v Ljubljani odprlo Center Dvokoles. Največji prodajni center tega tipa v Sloveniji obsega 400 kvadratnih metrov razstavnih površin, pridružuje pa se podobni specializirani prodajalni v Kopru.

Cilj podjetja Trgoavto je postati vodilno podjetje v programih široke potrošnje z razvojem lastne prodajne mreže v Sloveniji in na trgih bivše Jugoslavije. Program motociklov in skuterjev obsega motocikle Moto Guzzi, skuterje Malaguti in Sym ter štirikolesnike oziroma ATV-je Laverda. Poleg tega v Ljubljani prodajajo še skuterje Peugeot in kolesa z motorjem Tomos, čelade znamk Nolan in Lazer ter olja in pnevmatike za motocikle, poleg tega pa imajo na Celovški organiziran tudi servis.

Foto: Miloš Milač