Nov Center Dvokoles v Ljubljani

Aktualno

Prejšnji teden je podjetje Trgoavto, od letos dalje tudi zastopnik za motocikle Moto Guzzi, na Celovški 111 v Ljubljani odprlo Center Dvokoles. Največji prodajni center tega tipa v Sloveniji obsega 400 kvadratnih metrov razstavnih površin,…

Prejšnji teden je podjetje Trgoavto, od letos dalje tudi zastopnik za motocikle Moto Guzzi, na Celovški 111 v Ljubljani odprlo Center Dvokoles. Največji prodajni center tega tipa v Sloveniji obsega 400 kvadratnih metrov razstavnih površin, pridružuje pa se podobni specializirani prodajalni v Kopru.

Cilj podjetja Trgoavto je postati vodilno podjetje v programih široke potrošnje z razvojem lastne prodajne mreže v Sloveniji in na trgih bivše Jugoslavije. Program motociklov in skuterjev obsega motocikle Moto Guzzi, skuterje Malaguti in Sym ter štirikolesnike oziroma ATV-je Laverda. Poleg tega v Ljubljani prodajajo še skuterje Peugeot in kolesa z motorjem Tomos, čelade znamk Nolan in Lazer ter olja in pnevmatike za motocikle, poleg tega pa imajo na Celovški organiziran tudi servis.

Foto: Miloš Milač


Iztok Franko

Iztok Franko

Nekdanji urednik portala Avto.Over.Net deluje na področju avtomobilističnega novinarstva že vse od leta 2005. V svoji karieri je preizkusil že preko tisoč različnih avtomobilov. Najraje pa, kot pravi, sede v dirkalnike. V posebno čast si šteje, da je uspel dirkati proti asom svetovnega kova kot sta Fernando Alonso in Pedro De La Rosa... Trenutno živi in dela v Dubaju.

Sorodne vsebine