Andrej Mrak pred drugim PRK-jem

Avtomobilizem, Slovenija, Šport

32-letni voznik iz Idrije, bo v nedeljo nastopil na drugem paralelnem rallykrosu sezone, ki bo vnovič potekal na logaškem Blagomix racing parku. Mrak tokrat stavi na nekoliko bolj sproščen pristop. Andreju Mraku prvi letošnji nastop…

32-letni voznik iz Idrije, bo v nedeljo nastopil na drugem paralelnem rallykrosu sezone, ki bo vnovič potekal na logaškem Blagomix racing parku. Mrak tokrat stavi na nekoliko bolj sproščen pristop.

Andreju Mraku prvi letošnji nastop na uvodnem paralelnem rallykrosu sezone sredi meseca aprila, ni ostal v najlepšem spominu, saj v konkurenci divizije I zasedel skupno 15. mesto, medtem ko je bil med tekmovalci z Yugi uvrščen na 8. mesto, kar je bilo nekoliko manj od pričakovanj pred dirko.

Ravno zato, se član AK Cerkno racing-a na drugo logaško dirko, ki bo potekala to nedeljo, odpravlja rezultatsko povsem neobremenjeno. Cilj tokratnega nastopa, bo tako predvsem testiranje avtomobila pred nadaljevanjem sezone v ostalih dveh panogah, kjer se tekmovanje počasi preveša v odločilno fazo.

„Drugi paralelni rallykros sezone, bom poskušal odpeljati kar se da sproščeno. Z rezultatom se tokrat ne bom preveč obremenjeval, vseeno pa upam, da bo precej boljši, kot je bil na zadnjem PRK-ju. Posvetili se bomo delovanju avtomobila in tako to dirko izkoristili kot testiranje. Vsem konkurentom pa želim lepe in poštene boje, pa naj zmaga najboljši,“ je pred nastopom v Logatcu povedal Andrej.

>Več o dirki