S tiskovne konference

Avtomobilizem, Slovenija, Šport

Včerajšnje tiskovne konference, ki se je pričela ob 11.00 uri v karting centru ROLLBAR so se udeležili nekateri dirkači, direktor AŠ2005 Dagmar Šuster ter seveda organizator prireditve Darko Dubarič . Nedeljski odmor bo popestril Marjan…

Včerajšnje tiskovne konference, ki se je pričela ob 11.00 uri v karting centru ROLLBAR so se udeležili nekateri dirkači, direktor AŠ2005 Dagmar Šuster ter seveda organizator prireditve Darko Dubarič.

Nedeljski odmor bo popestril Marjan Smrdelj s svojo formulo f3000, ki jo poganja zmogljivi zytecov V8 motor. V soboto in nedeljo pa si bodo obiskovalci lahko poleg pokalnih škod fabij ogledali še nekatera predelana vozila te češke znamke, saj se bo predstavil tudi slovenski Škoda klub. Več na www.skoda-team.com.

Z besednim dvobojem pa sta pričela boj že Igor Dekleva in Zdene Robida. Slednji je zopet potarnal, da še ni optimalno zadovoljen s svojim vw beetlom, medtem ko je Unčan svojega pokalnega renault clia cup že preizkusil na Mobikrogu in bil z nastavitvami zadovoljen.

Vstopnice, ki bodo na dan prireditve stale 5 evrov, pa bodo prodajale simpatične hostese, ki se ponašajo z laskavimi naslovi, kot je lepa soseda ali miss športa. Vremenarji napovedujejo lep sončen konec tedna!

Predstavljena je bila nova lista prijav. Nekateri vozniki Slovenskega prvenstva turnih avtomobilov so namreč zamudili rok prijav. V domačem prvenstvu SPTA bo po novem nastopilo osemnajst voznikov.
Več na spta.info