Najboljši proizvod leta 2006

Aktualno

Motociklistična revija Motorcyclist iz Združenih držav Amerike je objavila, da je bila moto pnevmatika Dunlop Qualifier, ki je namenjena za motorna kolesa super- in hiperšport, izbrana za Najboljši nov proizvod leta 2006. " Ko smo…

Motociklistična revija Motorcyclist iz Združenih držav Amerike je objavila, da je bila moto pnevmatika Dunlop Qualifier, ki je namenjena za motorna kolesa super- in hiperšport, izbrana za Najboljši nov proizvod leta 2006.

Ko smo lani prvič preizkusili Dunlopove nove, odlične športne pnevmatike Qualifier, smo pomislili, da smo kaj kmalu našli naš Najboljši novi proizvod“, je povedal Mitch Boehm, urednik revije Motorcyclist. “Potem pa smo preizkusili še več novih, visokozmogljivih cestnih moto pnevmatik, ki prav tako kakor Dunlopove uspešno združujejo oprijem in odzivnost površine dirkalnih moto pnevmatik (DOT), z možnostjo uporabe na cesti in lastnostmi obrabe klasičnih visokozmogljivih cestnih pnevmatik… Vedno znova pa smo se vračali na pnevmatike Qualifier, ki imajo po našem mnenju nekoliko boljšo vsestransko zmogljivost.


Jose` D’Alessandro, direktor proizvodnje pnevmatik za motorna kolesa Dunlop za Evropo, Srednji Vzhod in Afriko, je povedal: “Dunlop Qualifier – Najboljši novi proizvod leta 2006 je pomembna nagrada za naše mednarodne razvojne skupine v Združenih državah, Evropi in na Japonskem. Naš razvojni cilj za Qualifier je bil v največji meri ohraniti zmogljivost dirkalne pnevmatike, obenem pa zadovoljiti tudi zahteve po stabilnosti, vzdržljivosti in zmogljivost vožnje na mokrem cestišču, ki jih postavlja sedanja in nova generacija dražljivih motornih koles. Naši inženirji so v celoti uporabili zadnje inovacije s področja izdelave pnevmatik, vključno z novimi gumenimi zmesmi, novo zgradbo, novimi dezeni tekalne plasti in novimi profili, pri čemer so upoštevali najnovejšo tehnologijo razvoja.”


Zmagoviti Dunlop Qualifier je na voljo v vseh trgovinah za motorna kolesa širom po Evropi.

Več na dunlop.si


Sorodne vsebine