Vabi na piknik

Aktualno

Zvečer po napornem dnevu se najraje usedemo v udoben domači pisarniški usnjeni stolček ter malo "posurfamo" po internetu. Forumov je več kot dovolj, da se najde za vsakogar tema v kateri najde svoje somišljenike. Ford…

Zvečer po napornem dnevu se najraje usedemo v udoben domači pisarniški usnjeni stolček ter malo “posurfamo” po internetu. Forumov je več kot dovolj, da se najde za vsakogar tema v kateri najde svoje somišljenike. Ford Team Slovenija vabi vse ljubitelje modrega ovala (po večini so to uporabniki ter uporabnice Ford foruma) na piknik.

Piknik bo izveden v soboto 10. junija 2006 v Begunjah na Gorenjskem (gasilski dom). Za zabavo, hrano in pijačo bo poskrbljeno. Priporočljiva tema pogovorov bo bila Ford.

Kdor je neučakan pa si lahko vikend poprej na dolenjskem dirkališču Mobikrog ogleda dirko SPTA ter dirko za centralno evropsko cono. V SPTA so tudi prijavljena vozila znamke Ford. Slovenski predstavnik bo Mitja Strožič (V-racing) s Ford Escordom RS2000 divizije III. Več o dirki na www.avtoklub-lamko.si!

Več o pikniku