Na ženskah svet stoji

Aktualno

Kranj, 29. maj 2006 – Sava Tires, ki je v lasti koncerna Goodyear v Sloveniji, je 26. in 27. maja ponovno organizirala tradicionalno srečanje za ženske, ki so zaposlene na Vulco servisih. Popotnice so si…

Kranj, 29. maj 2006 – Sava Tires, ki je v lasti koncerna Goodyear v Sloveniji, je 26. in 27. maja ponovno organizirala tradicionalno srečanje za ženske, ki so zaposlene na Vulco servisih. Popotnice so si na poti od Ljubljane do Bovca ogledale Vulco servise, v katerih posebno pozornost namenjajo voznicam, in se vozile z Vulco Smart vozili. Strokovnemu delu je letos sledilo še malo sprostitve – adrenalinski rafting na reki Soči. V Sloveniji je 35 Vulco servisov, na Hrvaškem pa 20. Tako bomo tudi med počitnicami na morju lahko deležni enake obravnave naših avtomobilov kot doma.

Hitri servisi Vulco so še posebej prijazni do voznic, zato je bilo tudi letošnje srečanje namenjeno samo ženskam. Te so si prvi dan srečanja ogledale Vulco servise v Ljubljani, Škofji Loki, Žiganji vasi in na Jesenicah. Vulco servis v Sloveniji imajo 18 Vulco Smart vozil. Gre za nadomestna vozila, ki jih lahko v določenih Vulco centrih ob predhodni najavi uporabljate, medtem ko vam strokovnjaki menjajo pnevmatike ali opravljajo servis na vašem vozilu. Drugi dan srečanja so se popotnice odpravile na adrenalinsko vožnjo z raftingom po reki Soči. Vulco izlet se je zaključil s predstavitvami Vulco servisov v Tolminu in Sežani. Vulco servisi so s tem izletom ponovno pokazali, da jim ni vseeno za voznice. S hitrimi in kakovostnimi storitvami zagotavljajo, da se voznice na cesti počutijo varne, s strokovnim svetovanjem in Vulco izleti pa skrbijo tudi za njihovo izobraževanje.

Vulco hitrim servisom zaupajo vozniki avtomobilov po vsej Evropi, saj je to multinacionalna veriga hitrih servisov z dolgo tradicijo. V zadnjih letih je veriga Vulco, ki deluje pod okriljem koncerna Goodyear, pridobila številne nove člane v Sloveniji, uspešno pa se je razširila tudi na sosednjo Hrvaško. Vulco centri zagotavljajo hitro in vrhunsko opravljene storitve ter široko ponudbo izdelkov za avtomobile. Poleg kompletnega prodajnega programa pnevmatik blagovnih znamk Goodyear, Dunlop, Fulda, Sava in Debica, platišč, amortizerjev, izpušnih sistemov, zavor in menjave motornega olja, vam nudijo še številna druga servisna dela ter strokovno svetovanje.

www.vulco-slo.com

Več na sava-tires.si