Vstopnice šenkamo

Aktualno

Ta konec tedna si bodo po naši zaslugi nekateri bralci brezplačno ogledali dirko na dolenjskem dirkališču v Cerkljah, kjer bodo imeli kaj videti. Med atraktivnimi dirkalniki bosta tudi dva dirkalnika serije DTM, poleg tega se bo po…

Ta konec tedna si bodo po naši zaslugi nekateri bralci brezplačno ogledali dirko na dolenjskem dirkališču v Cerkljah, kjer bodo imeli kaj videti. Med atraktivnimi dirkalniki bosta tudi dva dirkalnika serije DTM, poleg tega se bo po Mobikrogu podilo še nekaj atraktivne navlake kot naprimer BMW M3 GTR, Porsche 911 GT3 RSR ter mnogi drugi.

Nagradna igra za brezplačne vstopnice je zaključena. Med tristodvaindevedeset prispelimi pravilnimi odgovori na vprašanje, kdo vodi v diviziji II slovenskega prvenstva SPTA (Aleš Bužga), je računalnik izžrebal deset (10) srečnih nagrajencev, ki bodo po elektronski pošti prejeli sporočilo o načinu prevzema nagrade. Vstopnice dobijo:

Jožef Milekić

Dieter Jovan

Marko Ban

Tim Novak

Jure Špilerič

Roman Jamnikar

Nik Novak

 Igor Dekleva

Marko Bregar

Jerneja Molan

Na avto.over.net pa vam bomo tekom tedna zastavili novo nagradno vprašanje. Glede na to, da je med srečnimi izžrebanci tudi dirkač Igor Dekleva smo se odločili, da vstopnico podarimo tudi njegovemu najhujšemu konkurentu Enesu Draganoviču, ki na dirki bojda ne bo nastopil zaradi nekonkurenčnega avtomobila.

Vsem srečnim nagrajencem uredništvo AON želi obilico veselja ob ogledu dirke!