ODPRTO

Aktualno

Avtomobilski salon je danes odprl svoja vrata javnosti! Za pokušino vam vpogled predstavljamo nekaj fotografij, česar ne smete zamuditi. Dirkalniki Na razstavnem prostoru je na ogled, kar nekaj bolidov formule ena. Seveda so vsi le…

Avtomobilski salon je danes odprl svoja vrata javnosti! Za pokušino vam vpogled predstavljamo nekaj fotografij, česar ne smete zamuditi.

Dirkalniki

Na razstavnem prostoru je na ogled, kar nekaj bolidov formule ena. Seveda so vsi le makete oziroma starejši modeli, vendar vsi v naravni velikosti. Poleg Toyote F1 je še Honda, Renault in da ne govorimo o precejšnem številu domačih dirkalnikov. Prisoten pa je tudi VW Tuareg namenjen za Dakar ter Škoda Fabia WRC in Citroen C4 WRC. Preh vhodom izmed ene hale pa stoji privlačna Toyota Yaris, ki je namenjena zmogovalcu novega resničnostnega šova t.i. “Dirka”.

Novosti


Novosti je kar nekaj, o večini smo že na naši spletni strani pisali, o nekaterih še ne. Na sliki je nova Mazda MX-5. V neposredni bližini le te se nahaja tudi novi Peugeot 207. Malo dlje pa še povsem novi, pri nas še ne v prodaji, Fiat Sedici. Na ogled je postavljena tudi Škoda Roomster, ki bo v naše kraje zapeljala v jesen.


Eksotiki

Takole bi lahko imenovali tegale Isuzuja, ki jih v Sloveniji ni prav veliko, a število le počasi narašča. Vredni ogleda so še Hummerji, Dodgi, Chryslerji in številni drugi. Pod okriljem sejma Moto boom pa so na ogled postavljeni še številni atraktivni motocikli, med njimi tudi nekaj “trikov”… Ne smemo pozabiti tudi na kolesarje, ki si bodo lahko ogledali tudi nekaj koles od Škode, Mercedes-Benza in celo našlo se je eno kolo znamke Balance!

Ozadje

V naslednjih dneh bomo obširneje še poročali o celotnem ozadju salona ter vseh podrobnosti. Ter tudi o ospredju dogajanja!

Celjski sejem


Sorodne vsebine