Tik pred odprtjem

Aktualno, Saloni

Še glavne informacije tistim, ki se boste v sledečem tednu odločili za ogled 23. avtomobilskega salona Slovenije v Celju. Po petih letih suše se vrača z novo lokacijo, ki ni le večja temveč tudi bolj…

Še glavne informacije tistim, ki se boste v sledečem tednu odločili za ogled 23. avtomobilskega salona Slovenije v Celju. Po petih letih suše se vrača z novo lokacijo, ki ni le večja temveč tudi bolj zanimiva za ogled.

Na salonu bo mogoče videti naslednje znamke vozil: Alfa Romeo, Audi, BMW, Chrysler, Dacia, Dodge, Citroen, Ferarri, Fiat, Ford, GWM (Great Wall Motor), Honda, Hummer, Hyundai, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Lancia, Land Rover, Maserati, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Seat, Smart, Ssangyong, Subaru, Škoda, Toyota, Volvo, VW.

Poleg 23. avtomobilskega salona Slovenije pa bodo potekali še štirje vzporedni sejmi: 15. sejem Avto in vzdrževanje, 7. sejem Moto boom, 6. sejem Logotrans in 5. razstava gospodarskih vozil.

Torej, svoja vrata bo odprl jutri in zaprl 13. aprila 2006. Obisk salona bo mogoč od 9:00 do 19:00 vsak dan v času potekanja salona.

Cena vstopnice za odrasle je 900 SIT (3,76 EUR) oziroma za dijake, študente, upokojence oziroma organizirane skupine nad 20 udeležencev le 800 SIT (3,34 EUR). Torej cena vstopnic ni ovira za obisk salona! En srečni obiskovalec bo prejel novo Toyoto Yaris.