C4 prvič na Stade de France

Avtomobilizem, Šport, WRC

Citroënov voznik, dvakratni svetovni prvak v reliju, Sébastien Loeb, bo vodil žrebca na njegovi prvi dirki … Organizator prireditve Trophée Andros Max Mamers si v soboto, 18. marca, na ovalni ledeni ploskvi stadiona Stade de…

Citroënov voznik, dvakratni svetovni prvak v reliju, Sébastien Loeb, bo vodil žrebca na njegovi prvi dirki …


Organizator prireditve Trophée Andros Max Mamers si v soboto, 18. marca, na ovalni ledeni ploskvi stadiona Stade de France srčno želi sprejeti bodoče orožje znamke Citroën na svetovnem prvenstvu FIA v reliju in njenega slavnega voznika.

“Dirkalnik C4 WRC je trenutno v izredno dejavni fazi razvoja, ki sledi zelo natančnemu programu,” je razložil Guy Fréquelin. “V ta izredno natrpan program ni bilo lahko vključiti še Super Finala tekmovanja Trophée Andros. Srečen sem, ker smo se kljub temu uspeli organizirati. Odzvali smo se na povabilo Maxa Mamersa in bomo sodelovali na tem praznovanju. Oba prejšnja nastopa znamke Citroën in Sébastiena na stadionu Stade de France je javnost izredno toplo sprejela …”

Sébastien Loeb je seveda navdušen: “To je nova priložnost, da se srečam tudi s tistimi ljubitelji, ki nimajo možnosti, da bi obiskovali relije. Očaran sem nad tem, da bom občutil njihovo navdušenje. Ponosen sem, da jim bom lahko predstavil dirkalnik C4 WRC.”

Citroën Slovenija


Sorodne vsebine