Murray se vrača

Avtomobilizem, Formula 1, Šport

Legenda britanskega komentiranja formule ena 82-letni Murray Walker se po letu 2001 vrača nazaj v najhitrejšo karavano. Zrel za v upokojitev, želi še vedno aktivno sodelovati v formuli ena, kjer so mu delo ambasadorja ponudili…

Legenda britanskega komentiranja formule ena 82-letni Murray Walker se po letu 2001 vrača nazaj v najhitrejšo karavano. Zrel za v upokojitev, želi še vedno aktivno sodelovati v formuli ena, kjer so mu delo ambasadorja ponudili pri moštvu Honda.

Murray Walker je pustil mikrofon in odšel na zaslužene počitnice leta 2001, ko je še zadnjič komentiral za televizijo ITV. Njegov šarmantni glas po zaslugi računalniških igric ne bo nikoli pozabljen. Vendar to ni to. Pri Hondi so ga sprejeli kot polnopravnega člana moštva. Prvič se jim bo pridružil na prvi evropski dirki v mesecu aprila v San Marinu. Zadolžen bo za zabavanje VIP gostov.

Walker: “Normalno, da sem zadovoljen, da se vračam v svet formule ena, ki ga ljubim. In ni boljšega povratka, kot s Hondo Racing F1 team.” O njihovi kondiciji nadaljuje: “Njihovi obeti za leto 2006 so veliki in tudi vse kaže, da bo tako, kar je dobro za njihova voznika Jensona Buttna in Rubensa Barrichella.

Pri Hondi so z Murrayem zadovoljni ter veseli, da je z njimi. Po besedah Nicka Frya bodo sedaj lahko konkurirali Red Bullu, ki je trenutno najbolj zabavno moštvo v karavani. Mogoče bo kdaj celo naš Miran Ališič postal ambasador katera moštva v formuli ena. Renaulta? Ferrarija?…