Novi različici RS4

Aktualno, Novosti

So ljudje, ki jim Audi RS4 ni všeč. Tudi prav! So si zagotovo mislili pri Audiju in sedaj bodo na zahtevni trg poslali še RS4 v karavanski in kabriolet različici. Oba modela bo poganjal že…

So ljudje, ki jim Audi RS4 ni všeč. Tudi prav! So si zagotovo mislili pri Audiju in sedaj bodo na zahtevni trg poslali še RS4 v karavanski in kabriolet različici. Oba modela bo poganjal že znani osemvaljnik s 420 konjskimi močmi. Služila bosta vsak svojim gospodarjem, RS4 Avant zahtevnim športnim očetom ali mamicam in RS4 Cabriolet… pač vsakomur, ki si ga lahko in želi privoščiti.

RS4 Avant je športni družinski avtomobil brez kompromisov. Kljub temu, da je prednja maska že znana iz ostalih modelov, jo je vredno omeniti, saj je to ena najlepših mask od vseh trenutno obstoječih serijskih modelov nasploh. RS4 Cabriolet na prvi pogled deluje zadržano, a verjemite to ni! Ob naročilu Cabrioleta boste izbirali sedeže po vaši volji in po vaših merah. Oba modela imasta pnevmatike velikosti 255/40 R18.

Že znani V8 motor prostornine 4,2 litra zmore 420 konjskih moči (323 kW) in 430 Nm navora. Rdeče območje vrtljajev je pri številki 8500. Pogon je speljan na vsa štiri kolesa (quattro). Najvišja hitrost je elektronsko omejena na 250 km/h.

V Evropi se bo cena za RS4 Avant gibala okoli 78.000 evrov in za kabrioleta okoli 85.000 evrov. Kaj pa pri nas, mi smo tudi v Evropi?


Sorodne vsebine