Samo za vzhod

Aktualno, Novosti

Osnova Citroenovega napada na veliki kitajski trg je C-Triomphe, ki je limuzinska izpeljanka C4. Zanimivo dejstvo je, da gre na Kitajskem še vedno dobro v promet stari ZX, kar nazorno kaže kako napredna je populacija,…

Osnova Citroenovega napada na veliki kitajski trg je C-Triomphe, ki je limuzinska izpeljanka C4. Zanimivo dejstvo je, da gre na Kitajskem še vedno dobro v promet stari ZX, kar nazorno kaže kako napredna je populacija, ki se pretežno prehranjuje z rižem.

V Evropi so popularne kombilimuzine, v ZDA pick-upi in večji trucki, v vzhodni Aziji pa limuzine. Citroenov C-Triomphe je nastal iz modela C4. Skoraj pet metrov dolga limuzina ostaja oblikovana v hišnem slogu. Zadnje luči spominjajo na C6, vendar so precej večje. Ne manjka niti krom! V prtljažnik se lahko spravi 513 litrov riža. Biksenonski žarometi le v doplačilu.

Bencinski štirivaljnik prostornine dveh litrov bo posrbel za pogon in zmore 150 konjskih moči. Tisti, kitajčki, ki si ga bodo lahko privoščili bodo po njem lahko segli od maja naprej.



Sorodne vsebine