Honda uspešna v ZDA in Kanadi

Aktualno

Seveda tudi na kontinentu preko luže izbirajo avto leta in tovornjak leta, kjer imajo glavno besedo avtomobilski novinarji iz ZDA in Kanade. Letošnja naslova "Severnoameriški avto leta" in "Severnoameriški tovornjak leta" sta si prislužili vozili,…

Seveda tudi na kontinentu preko luže izbirajo avto leta in tovornjak leta, kjer imajo glavno besedo avtomobilski novinarji iz ZDA in Kanade. Letošnja naslova “Severnoameriški avto leta” in “Severnoameriški tovornjak leta” sta si prislužili vozili, ki prihajata iz Japonske, namreč lovoriki sta osvojila Honda Civic in tovornjak Ridgeline.

Da uspeh Honde ne bi bil pač le uspeh, pove že dejstvo, da je prvič v zgodovini uspelo eni blagovni znamki pobrati oba laskava naslova, ki vsekakor prinesete delež k boljši prodaji vozil na tem trgu. To pa je tudi nasploh prva Hondina zmaga v eni ali drugi kategoriji. Hondo Civic poznamo tudi v Evropi, tovornjak Ridgeline pa je evropejcem neznan saj ga na našem trgu ne ponujajo. Čeprav ima naziv “tovornjak leta” je to v bistvu velik pick-up, ki pa pridobivljajo vse večjo veljavo tudi pri nas.


Sorodne vsebine