Prestopil k AK Elektrodekleva

Avtomobilizem, Slovenija, Šport

Dve leti tekmovanja v Seicentu pokalu, letošnje osvojeno tretje mesto v skupnem seštevku je naredilo na Gregorja Slavca premočan vtis, da bi opustil dirkanje. Čeprav želi v prihodnosti tekmovati na relijih si je za sezono…

Dve leti tekmovanja v Seicentu pokalu, letošnje osvojeno tretje mesto v skupnem seštevku je naredilo na Gregorja Slavca premočan vtis, da bi opustil dirkanje. Čeprav želi v prihodnosti tekmovati na relijih si je za sezono 2006 omislil Deklevino Alfo Romeo 156TS divizije 3 s katero bo nastopal samo v gorsko hitrostnih dirkah. Žal bo izpustil vse krožno hitrostne dirke.

Z 239 osvojenimi točkami v letošnjem Seicentu pokalu je osvojil tretje mesto, takoj za prvakom Matejem Grudnikom in Simonom Tomažičem. Letos se je razšel z njegovim dosedanjim klubom SEC Racing in prestopil v črno-rumeno ekipo AK Elektrodekleva. Predhodni uporabnik njegove nove lepotice je bil David Kraševec, ki je eno leto nastopal na gorsko hitrostnih dirkah. Kar sto osemdeset centimetrov visok Gregor bo tekmoval v diviziji 3, kjer je konkurenca kar huda.