HOP! in DS 3 sta počastila regije

Zanimivosti

Francoska letalska družba HOP! in znamka DS sta letalo družbe HOP! odeli v barve francoskih regij. To sta izvedli dva meseca po lansiranju nacionalne akcije « regije » za vozilo DS 3. Letalo v barvah DS 3 je že v zraku! Potniki družbe HOP! lahko z njim že odpotujejo. Reklamni video posnetek, na katerem je ponazorjen nastanek […]

Francoska letalska družba HOP! in znamka DS sta letalo družbe HOP! odeli v barve francoskih regij. To sta izvedli dva meseca po lansiranju nacionalne akcije « regije » za vozilo DS 3.

Letalo v barvah DS 3 je že v zraku! Potniki družbe HOP! lahko z njim že odpotujejo.

_DS3-in-hop

Reklamni video posnetek, na katerem je ponazorjen nastanek partnerstva, je izdelala agencija Les Gaulois, ki je poskrbela tudi za združitev teh dveh znamk. Video posnetek si lahko ogledate na straneh družbe HOP! in znamke DS.

Od marca dalje bo znamka DS potnikom družbe HOP! ponudila možnost 1-mesečne naročnine na dnevno časopisje njihove regije prek aplikacije Le Kiosque družbe HOP!.

Široko zastavljena oglaševalska akcija za promocijo vozila DS 3 bo predstavljena na glavnih letališčih raznih regij (Orly, Lyon, Nantes, Toulouse, Bordeaux in Strasbourg). V mesecu marcu bodo vzglavja sedežev letalske družbe HOP! prav tako v barvah raznih regij, ki so na voljo že za vozilo DS 3 v okviru ponudbe za oblikovanje strehe po meri.