Ford Galaxy dobro ohranjanja vrednost

Aktualno

Letna študija, ki jo izvajata največja evropska avtomobilistična revija Auto Bild in podjetje Schwacke z neodvisnimi strokovnjaki za vrednost pri nadaljnji prodaji, je zajela preostanek vrednosti približno 28.000 osebnih vozil in ugotavljala…

Neodvisna študija je ugotovila, da Ford Galaxy bolje ohranja vrednost od drugih enoprostorcev, ki so na voljo na nemškem trgu.

 
AE5910C8-2701-11E1-BA45-629466B94067Letna študija, ki jo izvajata največja evropska avtomobilistična revija Auto Bild in podjetje Schwacke z neodvisnimi strokovnjaki za vrednost pri nadaljnji prodaji, je zajela preostanek vrednosti približno 28.000 osebnih vozil in ugotavljala stopnjo razvrednotenja v naslednjih štirih letih.
 
Že drugo leto zapored je Ford Galaxy z 2,0-litrskim bencinskim motorjem Duratec, ki razvije moč 107 kW (145 KM), prejel naziv “Wertmeister” (prvak v vrednosti), priznanje za vozilo, ki vrednost ohranja bolje od tekmecev v svoji kategoriji. 
 
“To je zelo razveseljivo, saj pomeni, da uporabniki cenijo vrednost Forda in še posebej Galaxyja,” je povedal Wolfgang Booms, direktor trženja, prodaje in storitev pri nemškem Fordu, ki je priznanje prejel na slovesnosti v Berlinu.