Ford C-max z dobrim namenom v prave roke

Aktualno

V podjetju Summit motors Ljubljana so sredstva, namenjena darilom za poslovne partnerje in družbenike ponovno poklonili v dobrodelne namene. Zgodbe, ki vsako leto pospremijo idejo o doniranju, so iz leta v leto bolj pretresljive in s tem izbira…

V podjetju Summit motors Ljubljana so sredstva, namenjena darilom za poslovne partnerje in družbenike ponovno poklonili v dobrodelne namene.

 
9EBB6948-262C-11E1-9444-629466B94067Zgodbe, ki vsako leto pospremijo idejo o doniranju, so iz leta v leto bolj pretresljive in s tem izbira še bolj odgovorna. 
 
Pri uvozniku so prepričani, da gre najnovejši Ford C-MAX tudi tokrat v prave roke. Sodelovanje z Zvezo prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje je vzniknilo že pred leti, ko jim je podjetje priskočilo na pomoč z uporabo različnih Fordovih vozil čez poletje, ko je njihova dejavnost še intenzivnejša in logistika zahtevnejša. Ford C-MAX bo prihodnji dve leti s svojo uporabnostjo olajšal delo številnih prostovoljcev, predvsem družinam, ki vsakodnevno iščejo pomoč v centru. 
 
Na včerajšnji konferenci je poleg direktorja podjetja Summit motors Ljubljana, mag. Davida Juriča, spregovorila tudi Anita Ogulin, Sekretarka Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje in predstavila bogate izkušnje delovanja Zveze prijateljev mladine Ljubljana Moste – Polje.
 
“Donacija Ford C-MAXa v uporabo Zvezi prijateljev mladine Ljubljana Moste-Polje je izraz solidarnosti in spoštovanja do dela prostovoljcev, ki se že od leta 1958 trudijo zagotoviti enake možnosti za razvoj vsem otrokom in mladini. Danes so spričo težjega gospodarskega in družbenega položaja ovire na poti odraščanja še večje. Upamo, da bodo z našo pomočjo nekatere od njih postale premostljive”, je povedal Jurič.
 
“Iskreno sem in smo hvaležni podjetju Summit motors za donacijo novega  varnega in čudovitega  vozila za prevoze otrok. Novo vozilo pa nam hkrati omogoča tudi  nemoteno opravljanje obsežne dejavnosti ZPM Ljubljana Moste Polje. Podjetje nam je s svojim voznim parkom že večkrat humanitarno pomagalo, da smo lahko v času letnih in zimskih počitnic opravljali varne urgentne vožnje otrok in mladostnikov iz in v počitniške domove in druge lokacije, kjer so potekale dejavnosti za otroke in mlade.  In ker so bila vselej vozila zelo atraktivna so privabljala velike nasmehe do majhnih ušesk,” je dejala ga. Ogulin in nadaljevala, “Varno vozilo smo zares potrebovali tudi za izvajanje vseobsežnejše humanitarne dejavnosti. Zato se v imenu otrok, družin in mladih v našem in svojem imenu iskreno zahvaljujem podjetju Summit motors Ljubljana, ki je kljub težjim gospodarskim razmerm navkljub zmogel to dragoceno donacijo. In mimogrede lahko povem, da  tudi zasebno prisegam na vozila Ford, saj smo se zanj družinsko odločili tudi že pred mnogimi leti in res izjemno dobro služi.”
 
Predaja avtomobila Zvezi prijateljev mladine je minila v prijetnem vzdušju ob glasbeni spremljavi Ksenije Božak. Tako je toplina decembrskega vzdušja segla globoko v srce in  vzdušje je bilo čarobno.