Kangoo Z.E. dostavnik leta v reviji "What van?"

Aktualno

Električni Kangoo Z.E. (zero emission) že vse od prve predstavitve naprej prejema pozitivne ocene. Priznanju za dostavnik leta na Danskem, ki ga je podelila žirija avtomobilističnih novinarjev, je sledila nagrada "Fleet Transport Green Commercial…

Električni Kangoo Z.E.  (zero emission) že vse od prve predstavitve naprej prejema pozitivne ocene.

 
0F3FA166-24A2-11E1-BFCE-629466B94067Priznanju za dostavnik leta na Danskem, ki ga je podelila žirija avtomobilističnih novinarjev, je sledila nagrada “Fleet Transport Green Commercial”, ki jo na Irskem podeljuje strokovna žirija “Fleet Transport Awards”. Nato je Kangoo Z.E. prejel od žirije 22 evropskih novinarjev, specializiranih za gospodarska vozila, še prestižno priznanje “International Van of the Year”.
 
Zdaj je Renault Kangoo Z.E. prejel še priznanje za dostavno vozilo leta (“van of the year”) s strani angleške specializirane revije  “What van”. To je že druga zaporedna tovrstna nagrada te revije, podeljena Renaultu, saj je lani ta naziv prejel Renault Master. 
 
Kangoo Z.E. je prvo nagrajeno popolnoma električno dostavno vozilo, že štiri nagrade za to vozilo pa dokazujejo velik zamah električne revolucije na tem področju.