Vozila Skupine Fiat v elitni družbi kolesarjev

Aktualno

Vozila Skupine Fiat, ki jih v Sloveniji zastopa Avto Triglav, so med 14. in 17. junijem po vsej Sloveniji spremljala odlično kolesarsko zasedbo na 19. Dirki po Sloveniji. Uradni prevoznik Avto Triglav je organizatorju Kolesarskemu klubu Adria Mobil zagotovil 37 vozil.

Vozila Skupine Fiat, ki jih v Sloveniji zastopa Avto Triglav, so med 14. in 17. junijem po vsej Sloveniji spremljala odlično kolesarsko zasedbo na 19.
 

Dirki po Sloveniji. Uradni prevoznik Avto Triglav je organizatorju Kolesarskemu klubu Adria Mobil zagotovil 37 vozil Fiat, Lancia, Alfa Romeo in Fiat Professional. Eno najbolj vidnih vlog je imel Fiat Freemont, večnamenski avtomobil, edinstven v svojem razredu, ki je bil s svojo športno naravnanostjo, velikimi dimenzijami, sedmimi pravimi serijskimi sedeži, izjemno prilagodljivostjo in varnostjo 5 zvezdic Euro NCAP, odličen sopotnik organizacijskemu osebju.

0DB156EE-BA9F-11E1-86B9-540A66B94067

Vozila Fiat, Lancia, Alfa Romeo in Fiat Professional iz prodajnega programa Avta Triglav se že vrsto let izkazujejo za zanesljivega spremljevalca Kolesarskega kluba Adria Mobil in Dirke po Sloveniji.
 
FF072BE6-BA9E-11E1-95AD-540A66B94067Direktor Avta Triglav Damijan Vuk je ob zaključku največjega kolesarskega dogodka pri nas, ki se ga je udeležilo tudi 5 Pro Tour ekip, povedal: »Letošnja Dirka po Sloveniji je postregla z najboljšo konkurenco doslej. Izvedba tako obsežnega projekta zahteva odlično ekipo, ki s svojim predanim delom pripravi in izvede tekmovanje na tem nivoju. Čestitke Kolesarskemu klubu Adria Mobil za odlično, profesionalno organizacijo.«
 
Veliki zmagovalec 19. kolesarske dirke Po Sloveniji je postal naš Jani Brajkovič, ki je prvič v uspešni karieri osvojil domačo pentljo. Zmaga je hkrati tudi dobra popotnica za legendarno dirko po Franciji.