Večja varnost, večji popust, več ugodnosti

Zanimivosti

DRAJV, ki s pomočjo GPS signala in senzorjev v pametnem telefonu spremlja varnost vožnje, voznikom po novem omogoča, da z varno vožnjo prihranijo 25 % pri avtomobilskem zavarovanju ali znižanje doplačila za mladega voznika. Zavarovalnica Triglav je poleg povečanega popusta storitev nadgradila tudi z natančnejšimi in preglednejšimi zemljevidi, koristnimi povratnimi informacijami in nasveti za izboljšanje […]

DRAJV, ki s pomočjo GPS signala in senzorjev v pametnem telefonu spremlja varnost vožnje, voznikom po novem omogoča, da z varno vožnjo prihranijo 25 % pri avtomobilskem zavarovanju ali znižanje doplačila za mladega voznika.

Zavarovalnica Triglav je poleg povečanega popusta storitev nadgradila tudi z natančnejšimi in preglednejšimi zemljevidi, koristnimi povratnimi informacijami in nasveti za izboljšanje vožnje. Izboljšana mobilna aplikacija vključuje še atraktivne izzive in nagradne igre, v okviru katerih bo Triglav samo v januarju prihodnje leto 50 varnih voznikov nagradil z letnimi vinjetami. Pri zavarovalnici verjamejo, da so s to potezo naredili še en pomemben korak k izboljšanju voznih navad in varnosti na naših cestah.

V Zavarovalnici Triglav so se prenove mobilne aplikacije DRAJV lotili celostno, saj je bil prav vsak element storitve podvržen premišljenim izboljšavam. Eden od njih je zemljevid, prek katerega aplikacija zagotavlja natančnejše podatke o potovanju in omogoča boljši pregled načrtovane poti. Prenovljen je tudi sistem točkovanja. Nekatere spremembe so rezultat povratnih informacij uporabnikov izvirne različice in po novem zagotavljajo še bolj prijazno uporabniško izkušnjo. Poleg tehnoloških izboljšav aplikacije so voznikom na voljo tudi uporabnejše povratne informacije in konkretnejši predlogi, ki jim bodo pomagali izboljšati njihov slog vožnje.

Nagrada: popust in vinjeta za leto 2016

Z brezplačno aplikacijo DRAJV lahko posamezniki najprej pridobijo 5 % popusta in ga nato, odvisno od števila varno prevoženih kilometrov, mesečno nadgrajujejo, pri čemer lahko na letni ravni prihranijo skupno kar 25 % popusta na zavarovalno polico. Če se izkažete kot varen voznik, lahko pridobite tudi kodo za popust, ki omogoča tudi 50 % znižanje doplačila za mladega voznika. Poleg tega je aplikacija odslej bogatejša tudi za zabavne izzive v povezavi z varno vožnjo, ki voznike še dodatno motivirajo za varno vedenje v prometu. Triglav bo tako samo v januarju prihodnje leto 50 uporabnikom, ki bodo izpolnili vse izzive, nagradil z letno vinjeto za leto 2016.

Cilj: doseči še več slovenskih voznikov

Zakaj so se pri Triglavu odločili za nadgradnjo aplikacije? Gregor Miklič, vodja projekta pri Zavarovalnici Triglav, odgovarja:

»Aplikacija je očitno zapolnila vrzel, ki je obstajala na trgu. To dokazuje podatek, da si jo je v štirih mesecih preneslo 9.000 uporabnikov, ti pa so skupno prevozili več kot 750.000 kilometrov. S strani uporabnikov smo dobili številne predloge, ki smo upoštevali pri razvoju nove različice aplikacije. Za nadgradnjo DRAJV-a smo se odločili, ker želimo graditi na prvotnem uspehu tovrstne storitve in potrošnikom dati možnost, da z varno vožnjo občutno znižajo stroške svojega avtomobilskega zavarovanja. Na ta način pa bodo tudi dolgoročno prispevali k večji varnosti na cestah.«

Pri Triglavu ocenjujejo, da bodo s to izboljšavo dosegli še večji delež voznikov, ki jih bodo poleg finančne ugodnosti in spodbude za boljšo varnost na slovenskih cestah, prepričali večja praktičnost, privlačnost in natančnost aplikacije.

Več o prenovljeni aplikaciji in drugih ugodnostih si lahko preberete na drajv.triglav.si. Brezplačen DRAJV je na voljo v spletnih mobilnih trgovinah Google Play in Apple App Store.