Nova Astra prihaja na slovenski trg ob Oplovem jubileju

Novosti

Opel je v prečudovitem ambientu Kulturnega središča evropskih vesoljskih tehnologij v Vitanju izbrani družbi predstavil enega najpomembnejših, če ne celo najbolj pomemben model v svoji paleti, novo Astro. Novinka predstavlja kvantni preskok kompaktnega razreda glede učinkovitosti, povezljivosti, premijske opreme in novega, atletskega dizajna. Njeno premierno predstavitev so Oplovi predstavniki pospremili v družbi svojih pooblaščenih trgovcev […]

Opel je v prečudovitem ambientu Kulturnega središča evropskih vesoljskih tehnologij v Vitanju izbrani družbi predstavil enega najpomembnejših, če ne celo najbolj pomemben model v svoji paleti, novo Astro.

Novinka predstavlja kvantni preskok kompaktnega razreda glede učinkovitosti, povezljivosti, premijske opreme in novega, atletskega dizajna. Njeno premierno predstavitev so Oplovi predstavniki pospremili v družbi svojih pooblaščenih trgovcev in poslovnih partnerjev, katere so zabavali glasbena skupina Muff s karizmatično pevko Senidah, plesni virtuozi Maestro, skozi večer pa sta jih popeljala voditelja Ivana Šundov in David Urankar.

Dogodek je povezoval dva pomembna mejnika letošnjega leta za znamko Opel v Sloveniji:

  1. Uradni začetek prodaje nove Opel Astre, ki je izredno priljubljen model med Slovenci.
  2. Praznovanje 20-letnega delovanja Oplove pisarne v Sloveniji. Leta 1995 je bilo namreč ustanovljeno podjetje Opel Marketing, ki je takrat pričelo s podporo trem Oplovim pooblaščenim prodajalcem.

Naslednje Oplove prodajne številke bo zagotovo močno krojila tudi nova generacija Oplove prodajne uspešnice, ki je bila razvita popolnoma na novo in so ji namenjeni ekskluzivno le motorji najnovejše generacije. Številne generacije Astre so prinesle inovativne tehnologije iz višjih razredov v cenovno dostopni razred kompaktnih avtomobilov. Sleherna generacija vozila je ob tem dvignila merila za varnost, udobje in učinkovitost. Tako se tudi nova Astra postavlja s številnimi varnostnimi sistemi in sistemi podpore, doslej neuporabljenimi v kompaktnem razredu.

Povsem nova Astra torej ni le lažja, bolj aerodinamična, gibčna in učinkovitejša, kot kadarkoli doslej. Je tudi varnejša, udobnejša in seveda modernejša ter predstavlja Oplovo pot v prihodnost.