Mercedes-Benz objavil naše fotografije

Aktualno, Novosti, Top

Naša aktivnost na socialnih omrežjih je izjemno prisotna. Z našo prepoznavno oznako #avtoovernet se pojavljamo tudi na Instagramu. Fotografije, ki jih je na predstavitvi novega razreda C posnel naš fotograf Anej Ferko, pa so objavili tudi na uradnem profilu Mercedes-Benz, skupaj z našo oznako

Fotografija tudi na uradnem instagram profilu

Naša aktivnost na socialnih omrežjih je izjemno prisotna. Z našo prepoznavno oznako #avtoovernet se pojavljamo tudi na Instagramu. Fotografije, ki jih je na predstavitvi novega razreda C posnel naš fotograf Anej Ferko, pa so objavili tudi na uradnem profilu Mercedes-Benz, skupaj z našo oznako #avtoovernet. 

Fotografija tudi na uradnem instagram profilu

Mercedes-Benz na svojem uradnem Instagram profilu dnevno objavlja najboljše fotografije, ki jih zasledijo na svetovnem spletu. Letos so predstavili tudi svojo novost – stran Social Mercedes-Benz, kjer sledijo izbranim medijem in najbolj znanim svetovnim blogerjem in fotografom. Ravno danes pa so na svojem profilu objavili tudi prvo fotografijo z oznako #avtoovernet. Za njo je poskrbel naš fotograf Anej Ferko.

“Mercedes-Benz ima zelo močno podporo za socialna omrežja. Imajo močno ekipo, ki na svetovni ravni pregleduje, kaj se o njihovi znamki piše. Pred časom sem tudi sam postal del skupine izbranih svetovnih fotografov, s katerimi dela Mercedes-Benz. Veseli me, da je ravno moja fotografija iz predstavitve novega razreda C, postala del izjemno obiskane Instagram strani. Mercedes-Benz namreč na instagramu spremlja preko 677.000 sledilcev. Ponosen sem, da je tudi oznaka #avtoovernet postala del objave.” je Anej komentiral tokratno objavo. Objavo si lahko ogledate tudi preko povezave.

Sama fotografija je v slabih sedmih urah prejela preko 37.900 všečkov, pod njo pa se je tudi razvila prava debata s kopico pohvalami. Glede na ostale objave lahko pričakujemo, da bo fotografija postala med najbolj zaželenimi ta mesec.

“Prav fotografija razreda C iz slovenske predstavitve je prva fotografija novega razreda C, ki ni plod uradne foto kampanje ali delo zaposlenih v koncernu, ki jo je Mercedes-Benz objavil na omrežju Instagram. Pomembno vlogo je odigral tudi uvoznik s časom predstavitve. Lepo je videti, da cel svet deli fotografijo Mercedesa s slovenskimi tablicami.” doda Anej Ferko o pomenu objave.

Ravno ta mesec je Mercedes-Benz objavil, da je postal vodilna avtomobilska blagovna znamka na socialnih omrežjih in je v letu 2013 dosegla tudi največjo rast. S preko 3 miljoni sledilcev na Facebooku, skoraj 700.000 na Instagramu sledijo globalnim trendom.

Top 10 Global Brands, Total Facebook Interactions 2013 - Copyrig