Škoda Rapid cenejša za 1.000 evrov

Aktualno

Slovenski uvoznik za češka vozila znamke Škoda je zaradi uskladitve cen s tovarno za model Rapid izdal nov cenik, ki bo vsekakor razveselil potencialne kupce. Maloprodajne cene vseh izvedb modela Rapid so sedaj nižje za dodatnih 1.000 evrov. Osnoven Rapid 1.2 TSI Active (55 kW) s 5-stopenjskim ročnim menjalnikom sedaj stane 10.999 evrov s čimer […]

Slovenski uvoznik za češka vozila znamke Škoda je zaradi uskladitve cen s tovarno za model Rapid izdal nov cenik, ki bo vsekakor razveselil potencialne kupce.

Skoda-rapid-2012-jeseni-prideMaloprodajne cene vseh izvedb modela Rapid so sedaj nižje za dodatnih 1.000 evrov. Osnoven Rapid 1.2 TSI Active (55 kW) s 5-stopenjskim ročnim menjalnikom sedaj stane 10.999 evrov s čimer je postal bistveno konkurenčnejši. Za lažjo primerjavo, Peugeot 301 in Citroen C-Elysee z motorjem 1.2 VTi (53 kW) in osnovno opremo Access oziroma Attraction staneta 9.500 evrov, medtem ko osnovnega Chevrolet Cruza Sedan LS+ oglašujejo od 14.579 evrov dalje, a ima močnejši 1,6-litrski bencinski pogonski agregat (91 kW). Razlike so seveda tudi v opremi.

Kateri model pa je vam najbolj všeč? Sporočite nam svoje mnenje na naš forum Avtomobilizem in F1.


Iztok Franko

Iztok Franko

Nekdanji urednik portala Avto.Over.Net deluje na področju avtomobilističnega novinarstva že vse od leta 2005. V svoji karieri je preizkusil že preko tisoč različnih avtomobilov. Najraje pa, kot pravi, sede v dirkalnike. V posebno čast si šteje, da je uspel dirkati proti asom svetovnega kova kot sta Fernando Alonso in Pedro De La Rosa... Trenutno živi in dela v Dubaju.

Sorodne vsebine