Volkswagen odšteva do zimskih OI 2014

Aktualno

Čez manj kot 365 dni se bodo v Sočiju začele zimske olimpijske igre in paraolimpijske igre. S tem se je odštevanje začelo tudi za Volkswagen Group RUS, ki je sponzorski partner v kategoriji “avtomobili”. Podjetje je v Sočiju predstavilo vozni park za zimsko olimpijado 2014 – v njem bodo modeli znamk Volkswagen Osebna vozila, Audi, […]

Čez manj kot 365 dni se bodo v Sočiju začele zimske olimpijske igre in paraolimpijske igre. S tem se je odštevanje začelo tudi za Volkswagen Group RUS, ki je sponzorski partner v kategoriji “avtomobili”. Podjetje je v Sočiju predstavilo vozni park za zimsko olimpijado 2014 – v njem bodo modeli znamk Volkswagen Osebna vozila, Audi, Škoda in Volkswagen Gospodarska vozila. Na različnih tematskih stojnicah so se obiskovalci poleg tega lahko seznanili s sodelovanjem družbe Volkswagen Group RUS pri zimskih olimpijskih igrah, ki jih bodo prvič organizirali v Rusiji.

“V družbi Volkswagen Group RUS načrtujemo, da bomo olimpijskemu organizacijskemu komiteju že letos predali vseh 3.100 vozil. Dobršen del teh vozil bo izdelan v Rusiji, na kar smo še posebej ponosni,” je povedal Marcus Osegowitsch, generalni direktor družbe Volkswagen Group RUS.

Skoda octavia 3 generacije 2012

Volkswagen Group RUS združuje dejavnosti sedmih znamk koncerna Volkswagen – Volkswagen Osebna vozila, ŠKODA, Audi, Volkswagen Gospodarska vozila, SEAT, Bentley in Lamborghini – na ruskem trgu. V letu 2012 se je obseg prodaje družbe Volkswagen Group RUS v Rusiji povečal za 38 % in je znašal več kot 316.000 vozil, od katerih jih je bilo več kot 180.000 izdelanih v Rusiji.

Tekom leta bodo poleg tega v Sočiju odprli prve avtohiše, ki bodo zagotavljale poprodaj­ne storitve in servis za vozila iz voznega parka. Poleg tega bo družba Volkswagen Group RUS v kratkem začela izvajati projekt prostovoljstva za zaposlene. Z delegiranjem pro­sto­­voljnih pomočnikov bodo pomagali pri izvedbi iger v Sočiju in spodbudili navdušenje vseh zaposlenih za ta veliki dogodek.