Renault predstavlja novi model Kadjar

Novosti

Renault na valu uspeha modela Captur nadaljuje svoj prodor v svet t.i. crossoverjev (križancev) s predstavitvijo Renaulta Kadjar, svojega prvega crossoverja segmenta C. Kadjar, kot veliki brat modela Captur, bo na naglo rastočem in nadvse priljubljenem področju avtomobilskega trga spodbudil mednarodne ambicije Renaulta, saj bo po uvodnem nastopu na evropskih trgih naprodaj tudi v številnih državah Afrike in […]

Renault na valu uspeha modela Captur nadaljuje svoj prodor v svet t.i. crossoverjev (križancev) s predstavitvijo Renaulta Kadjar, svojega prvega crossoverja segmenta C.

Kadjar, kot veliki brat modela Captur, bo na naglo rastočem in nadvse priljubljenem področju avtomobilskega trga spodbudil mednarodne ambicije Renaulta, saj bo po uvodnem nastopu na evropskih trgih naprodaj tudi v številnih državah Afrike in Sredozemlja, kasneje pa tudi na Kitajskem.

Kadjar-spredaj-predstavitev Kadjar-zadaj

Ta veliki brat Capturja prinaša prevetritev ustaljenih pravil, saj v crossover segment prinaša novo ponudbo. Kadjar naj bi imel športno in hkrati prefinjeno urejeno notranjost, k čemur bistveno prispevajo izbrani materiali ter kakovostna in natančna izdelava.
V različicah s pogonom na vsa štiri ali le na prednji kolesi Renault Kadjar vabi k pustolovščinam, obenem pa je okreten tudi na mestnih ulicah zahvaljujoč kompaktnim zunanjim meram (dolžina
4,45 m in širina 1,84 m).

Renault Kadjar je znotraj obdarjen s sodobnimi napravami, zagotavlja povezljivost z multimedijsko napravo R-Link 2® ter sproščeno uživanje za volanom zahvaljujoč najnovejšim voznim pripomočkom.

Kadjar-notranjost

S paleto izjemno učinkovitih motorjev se Renault Kadjar po porabi goriva in izpustu CO2 uvršča med najboljše v svojem segmentu. Renault Kadjar bo širši javnosti prvič predstavljen na 85. mednarodni razstavi avtomobilov v Ženevi, ki jo bodo odprli 5. marca 2015.

Na začetku poletja 2015 ga bodo začeli prodajati v Evropi in številnih državah v Afriki in v Sredozemlju.