V Evropi je najbolj prodajana Ford Fiesta

Poslovno

Ford Fiesta je po prodajnih rezultatih za lansko leto v Evropi ponovno osvojila najvišje mesto. Ford je v letu 2014 v Evropi, prodal 308.999 Fiest, kar majhen priljubljeni model že tretje leto zapored uvršča na prvo mesto. Najbolj popularna različica je Fiesta z motorjem 1.0 EcoBoost, ki je osvojil prestižno lovoriko Motor leta kar tri […]

Ford Fiesta je po prodajnih rezultatih za lansko leto v Evropi ponovno osvojila najvišje mesto. Ford je v letu 2014 v Evropi, prodal 308.999 Fiest, kar majhen priljubljeni model že tretje leto zapored uvršča na prvo mesto.

Najbolj popularna različica je Fiesta z motorjem 1.0 EcoBoost, ki je osvojil prestižno lovoriko Motor leta kar tri leta zapored.

Ford-Fiesta-v-Evropi

»Najsodobnejša oblika in sodobna tehnologija sta ključna elementa Fieste, ki z novimi različicami izstopa iz množice. Na trg prihaja Fiesta v Rdeče / Črni kombinaciji z najnovejšim 140 KM 1.0 EcoBoost motorjem in bogatim paketom opreme, ki prepriča, » je dejal  Roelant de Waard, podpredsednik za trženje, prodajo in storitve pri Fordu Evropa.

V februarju bo proizvodnja Fiest povečana za 300 vozil, tako bo dnevno izdelanih 1.850 vozil, hkrati bo uvedena dodatna izmena med vikendi v januarju in februarju.