PSA je ustanovil fundacijo

Aktualno

Na generalni skupščini delničarjev skupine PSA Peugeot Citroen je Philippe Varin, predsednik uprave, naznanil ustanovitev fundacije « Svet v gibanju ». Fundacija bo podpirala socialne, izobraževalne, kulturne in okoljevarstvene projekte s področja…

517A8CDE-40D8-11E0-9B59-95C465B94067Na generalni skupščini delničarjev skupine PSA Peugeot Citroen je Philippe Varin, predsednik uprave, naznanil ustanovitev fundacije  « Svet v gibanju ».

 

Fundacija bo podpirala socialne, izobraževalne, kulturne in okoljevarstvene projekte s področja mobilnosti, na katerem skupina PSA aktivno deluje že dobro stoletje.

Fundacija « Svet v gibanju» bo finančno podpirala projekte društev in dobrodelnih organizacij in filantropske programe, ki so jih lokalno ustanovile podružnice skupine PSA Peugeot Citroen.

Fundacija bo delovala na svetovni ravni in nudila priložnost vsakomur, zlasti zaposlenim skupine, da izpeljejo projekte na lokalnem nivoju.

Uprava fundacije, ki ji predseduje Philippe Varin, je sestavljena iz 9 članov.

Philippe Varin je na generalni skupščini delničarjev dejal: »Projekt fundacije je v povsem v skladu z našo vizijo odgovornega razvoja. Fundacija bo delovala na svetovni ravni, prioritetno na območju  širjenja skupine PSA«.