Preoblikovanje znamke

Aktualno

Eno leto po uvedbi programa PODIUM 2012 je znamka Citroën 9. in 10. marca zbrala v Grande Halle de la Villette najboljše koncesionarje, območne managerje in svetovalce za kakovost storitev iz 30 držav v počastitev njihovega prizadevanja za stranke.

8A7DA754-52E0-11E0-BA09-934366B94067Eno leto po uvedbi mobilizacijskega programa PODIUM 2012 je znamka Citroën 9. in 10. marca zbrala v Grande Halle de la Villette najboljše koncesionarje, območne managerje (ZM) in svetovalce za kakovost storitev (CQS) iz 30 držav v počastitev njihovega prizadevanja za stranke v okviru tekmovanja “LA PASSION DU CLIENT”. Poleg pregleda glavnih prednosti, ki so plod izpeljanih dejavnosti v letu 2010, je bilo to srečanje priložnost za izpostavitev procesa preoblikovanja, ki ga je začela znamka.

 
Cilj je jasen: povečanje vrednosti znamke tako s svojo podobo kot z ustrezno kakovostjo storitev za zadovoljitev svojih strank. V ta namen je bil leta 2010 izdelan pravi bojni načrt:
– izdelava operativnih standardov, ki izhajajo iz najboljših praks v mreži
– spremljanje izvajanja teh standardov in obnašanja, povezanih s prizadevanji projekta PODIUM pri 25.000 zaposlenih v mreži, ki so v stiku s strankami
– pospešeno animiranje mreže glede kakovosti storitev s strani območnih managerjev in svetovalcev za kakovost storitev.
 
Ob podelitvi nagrad je bila napovedana druga faza projekta PODIUM. V letu 2011 je cilj te nove etape še bolj pritegniti vodilne delavce v koncesijah v ta proces preoblikovanja, pri čemer pa morajo še vedno ostati aktivni na ostalih področjih delovanja. Ponovno je bila v tem procesu potrjena ključna vloga območnih managerjev in svetovalcev za kakovost storitev.
 
Omenjene prireditve sta bila deležna tudi dva koncesionarja iz Slovenije in sicer Avtoservis Špajzer iz Trbovelj in Žgajner servis iz Rogaške Slatine. Nazadnje so bila v prisotnosti svetovnih prvakov Sebastiena Loeba in Daniela Elene podeljena priznanja “Citroën, la passion du client” najboljšim koncesionarjem v posamezni državi.