Novi Dacia Sandero za Pariz 2012

Aktualno, Novosti

Osem let po prvi predstavitvi modela Logan, ki simbolizira preporod znamke Dacia, bo na skorajšnji mednarodni avtomobilski razstavi v Parizu Dacia razkrila Novi Sandero. S prenovo oblika avtomobilov te znamke pridobiva več odločnosti in plemenitosti.

Osem let po prvi predstavitvi modela Logan, ki simbolizira preporod znamke Dacia, bo na skorajšnji mednarodni avtomobilski razstavi v Parizu Dacia razkrila Novi Sandero. 

 
S prenovo oblika avtomobilov te znamke pridobiva več odločnosti in plemenitosti.
 
AA179084-022A-11E2-9A60-E7A465B94067
 
Skladne poteze prednjega dela, ki so enake na obeh novih modelih, poudarjajo na sredino maske posajeno značko Dacia. Izraznost prednjega dela še dodatno poudarja oblika velikih žarometov in maske. Ob pogledu s strani skladno razmerje med karoserijsko pločevino in zastekljenimi površinami utrjuje vtis čvrstosti, ki ga dajeta izklesani stranici z jasno linijo, poudarjenimi blatniki in privlačnimi gubami, kar je značilnost vseh modelov znamke.
 
8F46CDEC-022A-11E2-9A60-E7A465B94067
 
Prenova uvaja novo moderno armaturno ploščo v ogleno črni ali dvobarvni izvedbi (odvisno od različice), ki ima merilnike s kromasto obrobo in izrazito funkcionalna upravljala najnovejšega rodu. Kromaste so tudi obrobe zračnikov, znak na volanu in glava prestavne ročice (odvisno od opreme), okrasna obroba osrednje konzole pa je barvno usklajena z oblogo ročajev na vratih in okrasnim vstavkom na volanu.
 
Posebna skrbnost je bila namenjena zagotavljanju boljše zaznavne kakovosti zahvaljujoč skrbni izbiri materialov in boljšemu prileganju sklopov in natančnejši sestavi.
 
9B9AC4EA-022A-11E2-90E9-E7A465B94067
 
Dacia jamči za dolgotrajno zanesljivost svojih vozil in svojim kupcem vliva zaupanje tudi z garancijo. Ta tudi za Novi Sandero velja tri leta oziroma do 100.000 prevoženih kilometrov.
 
Na mednarodni avtomobilski razstavi v Parizu bo ob Sanderu Dacia premierno predstavila tudi Novi Dacia Logan, ki pa v Sloveniji ne bo na prodaj.