Max Meyer bo postal novi ambasador Nissana

Zanimivosti

Nissan je v svojo ekipo povabil novo veliko zvezdo Maxa Meyerja, ki bo novi ambasador znamke. Nadarjeni vezni igralec iz nogometnega kluba FC Schalke 04 bo sodeloval v Nissanovi kampanji lige prvakov UEFA v Nemčiji. Od začetka letošnje sezone je Nissan ekskluzivni avtomobilski partner najbolj uglednega evropskega tekmovanja. Ob svoji potrditvi za Nissanovega ambasadorja lige […]

Nissan je v svojo ekipo povabil novo veliko zvezdo Maxa Meyerja, ki bo novi ambasador znamke. Nadarjeni vezni igralec iz nogometnega kluba FC Schalke 04 bo sodeloval v Nissanovi kampanji lige prvakov UEFA v Nemčiji. Od začetka letošnje sezone je Nissan ekskluzivni avtomobilski partner najbolj uglednega evropskega tekmovanja.

Ob svoji potrditvi za Nissanovega ambasadorja lige prvakov UEFA za Nemčijo je Max Meyer izjavil: “Zares sem navdušen, da se pridružujem ekipi, in se že veselim sodelovanja z Nissanom v tej sezoni. Liga prvakov UEFA, ki združuje najboljša moštva iz vse Evrope, je eno najzahtevnejših pa tudi najbolj vznemirljivih tekmovanj v nogometnem svetu – sanje vsakega nogometaša, da bi kdaj zaigral v njej.”

max-mayer-pri-nissanu

Meyer se je kot Nissanov inženir navdušenja pridružil Nissanovi vrhunski ekipi v okviru lige prvakov UEFA, kjer mu bodo delali družbo tudi Yaya Touré iz Manchester Cityja, Andrés Iniesta iz FC Barcelone ter Thiago Silva iz Paris Saint-Germaina. Prodorni igralec bo osrednja osebnost na tiskovinah in v televizijskih oglasih v okviru Nissanove kampanje v Nemčiji.