Lexus bo v Ženevi predstavil nov model športne serije F in novega GS F

Saloni

Letošnji ženevski avtosalon bo gostil evropsko predstavitev najnovejše pridobitve Lexusove športne serije F, novega GS F. GS F, ki je svetovno premiero doživel na letošnjem avtosalonu v Detroitu, je prefinjen štirivratni kupe, ki se ponaša s hitrostjo in okretnostjo vrhunskih športnih avtomobilov. GS F je opremljen z atmosferskim 5-litrskim osemvaljnikom, ki razvije do 470 konjskih moči in do 530 […]

Letošnji ženevski avtosalon bo gostil evropsko predstavitev najnovejše pridobitve Lexusove športne serije F, novega GS F. GS F, ki je svetovno premiero doživel na letošnjem avtosalonu v Detroitu, je prefinjen štirivratni kupe, ki se ponaša s hitrostjo in okretnostjo vrhunskih športnih avtomobilov.

GS F je opremljen z atmosferskim 5-litrskim osemvaljnikom, ki razvije do 470 konjskih moči in do 530 Nm navora. GS F je prvi Lexusov model z novim celovitim Lexusovim varnostnim sistemom +. Tudi koncept LF-C2, ki je svojo svetovno premiero doživel na avtosalonu v Los Angelesu leta 2014, bo na letošnjem ženevskem avtosalonu prestal svojo evropsko premiero. Koncept je oblikovalska študija roadsterja 2+2, s katero raziskujejo ključno oblikovalsko tematiko, ki bo zaznamovala drznejše oblikovalske smernice znamke Lexus v prihodnosti. LF-C2 je prestižni koncept Grand Touring, ki ga je navdihnila Lexusova strast do vožnje. Dizajn z odprto streho so navdihnili čistokrvni športni kupeji.

Lexus-Geneva-2015-pressday

Med Lexusovo tiskovno konferenco bo svojo svetovno premiero doživel še nov Lexusov koncept. Lexusova tiskovna konferenca bo 3. marca ob 12:30 v Lexusovem razstavnem prostoru (št. 4211) v dvorani 4.