Nissan in DC Shoes predstavljata Headlight Sessions

Poslovno

Nissan in DC Shoes s ponosom naznanjata začetek partnerstva, saj želita obe znamki pritegniti nov krog oboževalcev z inovativno ponudbo, ki je plod njunega sodelovanja. Dobitnik naziva Thrasher Skater leta 2014 Wes Kremer, Matt Miller, Madars Apse, Joseph Scott, Anthony Lopez in novi Juke Nismo RS so se podali na ulice Barcelone, da z Nissanovimi […]

Nissan in DC Shoes s ponosom naznanjata začetek partnerstva, saj želita obe znamki pritegniti nov krog oboževalcev z inovativno ponudbo, ki je plod njunega sodelovanja.

Dobitnik naziva Thrasher Skater leta 2014 Wes Kremer, Matt Miller, Madars Apse, Joseph Scott, Anthony Lopez in novi Juke Nismo RS so se podali na ulice Barcelone, da z Nissanovimi značilnimi žarometi osvetlijo najbolj ikonične rolkarske točke v Evropi, kjer so rolkarji lahko pokazali vse svoje spretnosti.

Posnetek, ki ga je produciral Nissan, je režiral DC-jev najbolj ugleden ustvarjalec rolkarskih filmov Chris Ray.

„Gre za izjemen video, ne bi si mogli želeti boljšega rezultata. Je najboljša mešanica prave rolkarske akcije in zunanjih vplivov, ki sem jo videl do sedaj. Izpeljali smo to, kar se je vsem izven rolkarskega sveta zdelo nemogoče,“ pravi Chris Ray.