Izdelanih že 200.000 Citroenov DS3

Aktualno

V tovarni Poissy v Franciji je bil izdelan že 200.000 Citroen DS3. To je samo še en dokaz več, kako uspešen je ta model, katerega je Citroen lansiral meseca marca 2010. DS3 je slovesno uvajal linijo vozil DS. Posebna linija vozil, ki jo odlikuje bolj radikalna ponudba, dopolnjuje glavni izbor vozil znamke Citroën.

V tovarni Poissy v Franciji je bil izdelan že 200.000 Citroen DS3.
 

To je samo še en dokaz več, kako uspešen je ta model, katerega je Citroen lansiral meseca marca 2010.

587CEF90-F347-11E1-B6CB-0E0966B94067

DS3 je slovesno uvajal linijo vozil DS. Posebna linija vozil, ki jo odlikuje bolj radikalna ponudba, dopolnjuje glavni izbor vozil znamke Citroën. Kot je razvidno že iz samega imena, je linija dodaten simbol ustvarjalnosti in tehnologije CITROËN.
 
Pri vozilu DS3 je bilo sprejetih veliko neobičajnih odločitev: odločen in očarljiv stil, ki je ekskluziven po zaslugi široke ponudbe možnosti za prilagajanje uporabniku, dinamično obnašanje, ki na cesti pušča pridih sodobnosti, s posrečeno kombinacijo učinkovitosti in brezskrbnosti ter pametne zasnove, zaradi katerih je to vsestranski avtomobil, prijeten za vožnjo ne glede na situacijo. 
 
200.000 Citroen DS3 opremljen z motorjem THP 155 Sport Chic in je bil odpremljen kupcu v Španijo.
 
Poleg  trdne zasnove je CITROËN DS3 deležen proizvodnje v industrijskem središču skupine PSA v Poissyu, ki v vseh pogledih ustreza zahtevam znamke glede kakovosti. To proizvodno središče ima certifikat kakovosti ISO 9001 in njegova industrijska oprema se ponaša z najnovejšimi tehnologijami na vseh področjih. Poleg tega razpolaga tudi z vsemi postopki novega proizvodnega sistema PSA in Lean Manufacturing, za optimizacijo kakovosti proizvodnje in krajši odzivni čas do stranke.