Mitsubishi se bo širil

Avtomobilizem, Šport, WRC

Moštvo Mitsubishija je razkrilo nove plane za nadaljevanje letošnje sezone. Gian Luigi Galli, Kristian Sohlberg in Daniel Sola si bodo podajali drugi sedež v moštvu poleg stalnega voznika Gillesa Panizzija, v bodoče pa moštvo načrtuje…

Moštvo Mitsubishija je razkrilo nove plane za nadaljevanje letošnje sezone. Gian Luigi Galli, Kristian Sohlberg in Daniel Sola si bodo podajali drugi sedež v moštvu poleg stalnega voznika Gillesa Panizzija, v bodoče pa moštvo načrtuje nastop še s tretjim dirkalnikom. Moštveni šef Mitsubishija Sven Quandt je povedal: »Proti sredini sezone načrtujemo nastop tudi s tretjim dirkalnikom, vendar je odvisno ali bodo dirkalniki ostali celi! Velik riziko je za volan postaviti dva »zelenca«, ki se bost hotela dokazovati drug proti drugemu, zato jim bo potrebno najprej naviti ušesa.«.
km/h eMagazine

Iztok Franko

Iztok Franko

Nekdanji urednik portala Avto.Over.Net deluje na področju avtomobilističnega novinarstva že vse od leta 2005. V svoji karieri je preizkusil že preko tisoč različnih avtomobilov. Najraje pa, kot pravi, sede v dirkalnike. V posebno čast si šteje, da je uspel dirkati proti asom svetovnega kova kot sta Fernando Alonso in Pedro De La Rosa... Trenutno živi in dela v Dubaju.

Sorodne vsebine