Korejka z nahrbtnikom

Aktualno, Novosti

Daewoo, na slovenskem in še nekaterih trgih Chevrolet, bo na avtomobilskem salonu v Ženevi predstavil tudi karavansko različico nubire. Oblika avtomobila je nastala pod peresom studia Pininfarina in Daewoojevega oblikovalskega centra v Bupyongu v Južni…

Daewoo, na slovenskem in še nekaterih trgih Chevrolet, bo na avtomobilskem salonu v Ženevi predstavil tudi karavansko različico nubire. Oblika avtomobila je nastala pod peresom studia Pininfarina in Daewoojevega oblikovalskega centra v Bupyongu v Južni Koreji.

V potniški kabini tudi nubira station wagon tako kot limuzinska sestra nudi veliko prostora, prtljažni prostor pa v osnovi meri 400 litrov oziroma ob prevračanju deljivega naslonjala zadnje klopi 1.410 litrov. Sprednji del poudarjajo kromirana maska in žarometi s kristalnim steklom, medtem ko navpične zadnje luči obdajajo široka vrata prtljažnega prostora. V potniški kabini je še 25 različnih predalov za drobnarije, pogonski agregati pa so enaki kot v limuzinski različici. 1,6-litrski bencinski štirivaljnik razvije največjo moč 110 KM, 1,8-litrski motor enake zasnove pa 123 KM. Daewoo tudi pri nubiri station wagon obljublja ugodno ceno oziroma veliko avtomobila za svoj denar.