Sestanek za voznike!

Avtomobilizem, Slovenija, Šport

Ekipa LEMA racing vabi vse zainterisirane voznike za nastopanje na dirkah Grande Punto Cup-a, da se udeležijo jutrišnjega sestanka v Podgorju pri Kamniku. Domžalska ekipa je že oktobra na logaškem Blagomix racing parku uspešno predstavila…

Ekipa LEMA racing vabi vse zainterisirane voznike za nastopanje na dirkah Grande Punto Cup-a, da se udeležijo jutrišnjega sestanka v Podgorju pri Kamniku.

Domžalska ekipa je že oktobra na logaškem Blagomix racing parku uspešno predstavila prvega Grande Punta z 1,4-litrskim pogonskim agregatom. Po prvih testih na italijanskih dirkališčih se je avtomobil izkazal za dobrega naslednika pokalnega Fiat Seicenta, saj je dobro vodljiv, zanesljiv in hiter.

Zaradi precejšnega zanimanja za pokal, se je Miro Marinšek odločil, da skliče sestanek. Predstavljene bodo možnosti tekmovanja z Grande Puntom, informativne cene za najem ter prvi že potrjeni vozniki. Avtomobil je pripravljen za tekmovanja na krožno- in gorsko-hitrostnih dirkah ter za PRK.

Sestanek bo jutri, 23.12.2010 ob 19. uri v poslovni stavbi podjetja Metal Profil, ki se nahaja v Podgorju pri Kamniku poleg poslopja Fructala. Za več informacij je dosegljiv Miro Marinšek na telefonski številki 041 415 477.


Sorodne vsebine