Premrl s KTM X-BOW

Avtomobilizem, Slovenija, Šport

Znan je prvi slovenski tekmovalec, ki se je odločil za nastop na tekmovanju “head to head” z vozili KTM X-BOW, ki bo že ta konec tedna v Logatcu. Spektakel, ki bo potekal v znamenju dirk…

Znan je prvi slovenski tekmovalec, ki se je odločil za nastop na tekmovanju “head to head” z vozili KTM X-BOW, ki bo že ta konec tedna v Logatcu.
Spektakel, ki bo potekal v znamenju dirk Race of champions, se bo pričel v soboto 20. novembra ter zaključil z velikimi finalnimi dirkami na izpadanje v nedeljo, 21. novembra 2010. Udeležil se ga bo tudi Primorec Grega Premrl, sicer tekmovalec z Zastavo Yugom: “Na letošnjih GHD sem prvič videl v živo KTM X-BOW in bil nad njimi navdušen, saj delujejo zelo atraktivno. Dejal sem si , da bi bilo zanimivo preizkusiti takšen avto. Na moje veliko presenečenje so mi v mojem klubu AK MGM Postojna ponudili priložnost, da se udeležim dirke v Logatcu. Z veseljem sem sprejel ponujeno priložnost in komaj čakam, da prvič preizkusim ta nenavaden dirkalnik. Kot sem slišal, naj bi v Logatcu nastopilo kar nekaj zvenečih imen dirkalnega športa. Tekmovati in se primerjati s takšnimi vozniki je res nekaj posebnega in upam, da jim bom dostojna konkurenca. Progo v Logatcu dobro poznam in želim si uspešnih voženj in čim več gledalcev ter pravi spektakel. Še enkrat bi se zahvalil klubu in sponzorjem za takšno lepo darilo ob koncu moje prve dirkaške sezone.”

Dirka bo zaznamovana tudi z dobrodelno akcijo “Iskrica Nedeljskega”. S TAXI vožnjami bodo slovenski drifterji in vozniki dirkalnikov KTM X-BOW zbirali prispevke za tiste, ki to v teh kriznih časih najbolj potrebujejo.

Več na rally.avtomanija.com